Krāsnī cepts ķirbis ar zilo sieru un lazdu riekstiem

by katrina

Krāsnī cepts ķirbis ar zilo sieru

Ļoti vienkārša recepte, kuras sastāvdaļas jau prakstiski ietilpst nosaukumā, bet šādā formātā un garšu sastāvā ķirbis var samulsināt par pieredzējušus ķirbju noliedzējus.

Būs nepieciešams:

  • ķirbis – tik, cik ir ēdāju ieradušies, jāņem tik vērā, ka ķirbis rauksies mazumā cepeškrāsnī;
  • zilais siers;
  • lazdu rieksti;
  • nedaudz olīveļļas.

1. Ķirbi sagriež plānās šķēlēs, izvieto uz cepamā papīra, nedaudz pārslaka ar olīveļļu.

2. Liek cepties krāsnī 190 grādos, līdz ķirbis kļuvis gauži mīksts un malas ir viegli kraukšķīgas. Īsi pirms gatavības uzdrupina zilo sieru un pārber ar riekstiem.

3. Pasniedz un nekavējoties apēd.

Krāsnī cepts ķirbis ar zilo sieru

2 komentāri to “Krāsnī cepts ķirbis ar zilo sieru un lazdu riekstiem”

  1. Man viņi tādi vai nu mīksti vai piedeguši sanāk :D

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: