Brownies

by Gatis

Brownies_13

Nepieciešams:

  • 240g miltu
  • 340g sviesta
  • 260g tumšās šokolādes
  • 600g cukura
  • 6 olas
  • 2 tējk sāls
  • 200g valriekstu

1. Ūdens peldē izkausē šokolādi kopā ar sviestu.

Brownies_01 Brownies_02 2. Kūstošajam sviestam/šokolādei pievieno pusi no cukura apjoma (300g) un maisa līdz viss ir daudz maz izkusis. Izkausēto šokolādi liek atdzesēties.

Brownies_03 Brownies_053. Atlikušo cukuru (300g) samaisa kopā ar olām (6 gab).

Brownies_044. Pusi no olu – cukura maisījuma sakuļ līdz to apjoms ir dubultojies.

Brownies_065. Gan sakulto olu, gan nesakulto olu iemaisa atdzisušajā šokolādes masā.

Brownies_076. Miltus samaisa ar sāli un iesijā šokolādes masā. Masu maisa līdz brīdim, kad milti ir tikko kā iemaisījušies šokolādes masā, šajā brīdī var pievienot arī valriekstus.

Brownies_087. Lai brauniju būtu vieglāk izņemt no pannas, tajā ieklāj cepamo papīru. Brauniju liek cepties 180 grādos 30 – 35 min vai līdz brīdim, kad, iedurot tajā kociņu, pie tā pielīp tikai nelielas drupačas. Lai iegūtu mitrāku/sulīgāku brauniju, tas cepšanas beigu posmā cītīgi  jāuzvaktē un jāņem laukā, tiklīdz iedurot kociņu, pie tā nelīp šokolādes mīkla.

Brownies_09 Brownies_10 Brownies_11 Brownies_12

2 Responses to “Brownies”

Trackbacks

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: