Cukini/kabaču sāļie mafini ar fetas sieru un kaltētiem tomātiem

by katrina

Kabaču un cukini laikā šie mafini būs pats labums! Bet noteikti pats labums tie būs arī visos citos laikos, kad kāds gribēs pamieloties.
Mafiniem vajadzēs:

  • 250 gramu miltu
  • 1 ēdamkaroti cepamā pulvera
  • šķipsnu sāls
  • 2 olas
  • 115 ml olīveļļas
  • 200 g rīvētu cukini/kabaču (testējot šo recepti, secināju, ka kabačus noteikti var likt klāt vairāk!)
  • 115 g sadrupināta fetas siera
  • 1 tējkarote citrona miziņas
  • kaltēti tomāti

1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 Celsijiem.
2. Sausās sastāvdaļas izsijā un samaisa vienā traukā.

Cukini_mafini_01
3. Lielākā bļodā kopā sajauc olas un eļļu, līdz rodas viendabīga masa. Iejauc cukini, feta sieru un citrona miziņu. Pievieno sausās sastāvdaļas un maisa, līdz masa ir viendabīga, bet ne vairāk.

Cukini_mafini_02

Cukini_mafini_03

4. Mīklu liek formiņās, katru mafina augšpusi izdekorējot ar kaltētu tomātu. Cep aptuveni 30 minūtes, kamēr gatavs. Atdzesē un izņem no formiņām.

Cukini_mafini_05

Cukini_mafini_06

One Trackback to “Cukini/kabaču sāļie mafini ar fetas sieru un kaltētiem tomātiem”

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: