Auzu pārslu mafini ar dzērvenēm / Oatmeal muffins

by Gatis

Oatmeal muffins

Nepieciešams:

  • 225 g miltu,
  • 200g brūnā cukura (brūnā nebija, paņēmām balto),
  • 1 ēdamkarote cepamā pulvera,
  • 1 tējkarote kanēļa,
  • 40 g kviešu klijas,
  • 40 g auzu pārslas,
  • šķipsniņa sāls,
  • 450 ml paniņu (paniņas nebija, ņēmām kefīru),
  • 2 olas,
  • 175 ml augu eļļas,
  • 175 ml dzērvenes.

Oatmeal muffins

Kā jau ierasts, visas sausās sastāvdaļas (izņemot dzērvenes) saber vienā bļodā un samaisa, bet citā bļodā nedaudz uzkuļ olas un pievieno klāt paniņas/kefīru un eļļu.

Oatmeal muffins

Oatmeal muffins

Oatmeal muffins

Oatmeal muffins

Pēc tam slapjās sastāvdaļas lej sauso sastāvdaļu bļodā un maisa tikai līdz brīdim, kad sausās un slapjās sastāvdaļas sajaukušās kopā. Kad tas izdarīts mīklā iecilā žāvētas dzērvenes.

Oatmeal muffins

Oatmeal muffins

Oatmeal muffins

Gatavo mīklu pilda formiņās (sanāk 18 gab).

Oatmeal muffins

Un liek cepties 190 grādos 20-25 min.

Oatmeal muffins

Oatmeal muffins

Oatmeal muffins

Oatmeal muffins

Oatmeal muffins

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: